Merry Christmas!

God jul alla blogg people!! Jag vet att jag inte bloggar mycket alla men tänkte ändå visa vad jag fått i julklapp, eller i alla fall lite av allt jag fick hihi. Så jag fick två helt underbara ljus från
Voluspa, en så jävla fin foto ram, och jätte cool ring. Sen lite nytt smink och jaa ansiktskrämerna jag visade förut.
Vad jag inte tog kort på var en body butter från bodyshop, scholl elektrisk fotfil, ögonskugg palett, en till ansiktskräm, powerbank till mobilen, all choklad hehe, och en bok, ett par skit snygga jeans/jeggins och jaa thats pretty much it, jag är jäääätte nöjd!!
Och oh så lycklig, vi har ätit och kollat på Kalle Anka och bara myst med familjen, nu ska jag lägga mig i sängen och glo på nån film och tända massa levande ljus, julmysigt hihi!
About Everything | | 2 kommentarer |

Natuvive Sea Buckthorn Vitamin C

Jag var i akut behov av en ny ansiktskräm då mim nuvarande har typ slutat fungera på mig hy, känner att huden behöver något lite mer återfuktande än den oljefria neutrogenas moisturiser som jag nu använt ett par år. Huden började liksom producera egen (talg?) så blir riktigt fet i huden och hörde någonstans att en riktigt fet hud är egentligen en extremt torr hy, så är jag bara oljig på T-zonen så jaa jag är väl rätt blandad/kombinerad hud egentligen.

Så pappa köpte som en tidig julklapp till mig Natuvive Sea Buckthorn Vitamin C dag och natt kräm, Produkterna innehåller havtornsolja som innehåller mer än dubbelt så mycket C-vitamin som apelsin. Genom att serien är rik på antioxidanterna vitamin C och vitamin E skyddar den enligt pressinformationen mot yttre påverkan och stärker hudens naturliga motståndskraft. Huden ska bli intensivt återfuktad med ny spänst och lyster. Serien är anpassad för normal eller kombinerad hudtyp. Och det bästa är att produkterna är fria från silikoner, parabener och mineraloljor!!
Samt att Sea Buckthorn Vitamin C Night Cream innehåller AHA-syrorna från sockerrör känns också riktigt bra! Provade förut dagkrämen eftersom den doftar så gudomligt gott men den tog fort slut för dom är väldigt odryga, men många har klagat på denna doft att den är alldeles för söt, stark och liknar persiko yoghurt och att produkten har en opraktisk förpackning då den är i en glasburk, jag har inga problem med varken doften eller förpackningen då jag tycker att dom är så fina! 

Jag ville dock inte ha hela serien eftersom jag redan har mina favorit rengöring (neutrogena) och peeling (bodyshop) så kändes det onödigt att byta då jag är så nöjd med dem och har inte hört så mycket bra om just Sea Buckthorn Vitamin C Cleansing Mousse & Face Peel men krämerna ska vara jätte bra. About Beauty | | Kommentera |

Sam Smith - I'm not the only one

You and me, we made a vow
For better or for worse
I can't believe you let me down
But the proof's in the way it hurts

For months on end I've had my doubts
Denying every tear
I wish this would be over now
But I know that I still need you here

You say I'm crazy
'Cause you don't think I know what you've done
But when you call me baby
I know I'm not the only one

You've been so unavailable
Now sadly I know why
Your heart is unobtainable
Even though Lord knows you kept mine

You say I'm crazy
'Cause you don't think I know what you've done
But when you call me baby
I know I'm not the only one

I have loved you for many years
Maybe I am just not enough
You've made me realize my deepest fear
By lying and tearing us up

You say I'm crazy
'Cause you don't think I know what you've done
But when you call me baby
I know I'm not the only one

I know I'm not the only one
I know I'm not the only one
And I know...
I know I'm not the only one 
About Feelings, About Music | | Kommentera |
Upp