Daily needs

Godmorgon gott folk! Jag vaknade precis och öppnade upp ett paket som jag hade fått, härlig start på dagen! Även on det var bara lite nödvändigheter och små testers jag hade beställt.
 
Torr shampoo från favorit märket Batiste, en nyhet vad det gäller doft, och den doftade minst sagt gudomligt!! Den godaste av alla och jag har nog provat alla från batiste. Denna heter vibrant & alluring Marrakech vilket lät oemotståndligt! Jag har faktiskt vart i marrakech! Men i alla fall, Torr Shampoo! det behövs när jag jobbar och inte tvättar håret när jag har ca 3-6 dagar jobb på rad och inte orkar tvätta håret varje dag då det bara blir så jätte mjukt och okontrollbart att de inte hålls upp i tajt toffs som jag ska ha på jobbet! Annars så duschar jag 2 gånger om dagen. 
 
 Deo! Jag gillar i vanliga fall inte roll on men nu fick de bli det då kicks inte hade min vanliga från Rexona Invisible Aqua som är i deo stick form, gillar den för den inte alls är lika kladdig som roll ons brukar vara, men ville inte heller ha någon annan från Rexona för dom alla andra doftar så förfärligt sött.. Det hatar jag! Jag gillar fräscha dofter och då är nivea ett bättre alternativ men dom har typ bara en i alla fall vad jag sett som är i stick formula vilket är synd, i alla fall så läste jag gott om denna Nivea powder touch, som doftar sådär Nivea gott o fräscht! Den ska torka fort o kännas lite talk aktig vilket lät super! Men det är upp till bevis nu då, ska prova den så fort min gamla favorit är slut.
 
Mascara, min absoluta favorit är Maybelline the colossal volum express waterproof, den är verkligen super bra! Jag använder den alltid när jag har lösfransar eller jaa vad jag än gör som inte är jobb, och ibland på jobb också om de är en regnig dag haha! Men till jobbet har jag den vanliga alltså inte vattenfasta. 
 
Sen fick jag lite testers med också, en dagkräm från Lumene complete rewind recovery day cream med SPF 20 vilket är super bra när solen
börjar skina, ska ta o prova denna nån dag, för övrigt gillar jag verkligen Lumene, så har rätt höga förväntningar på denna. 

Sen fick jag även med Clarins instant light complexion base i färgen 02 Champagne
vilken jag vart jätte sugen på efter att den fått så mycket goda betyg och omdömen, taggad på denna!
 
Och sist men inte minst den super grymma top coaten från Sech Vite, behöver jag säge något mer?! Alla ni som testat vet jag att har blivit förälskade, den är bäst minst sagt! Det var ju gratis med dessa varuprover och fanns inget mer jag ville testa så tänkte köra på ett säkert alternativ och denna är ju alltid super nödvändig. Kan inte riktigt leva utan den. Hehe!
 
 
 
 
About Beauty, About Shopping | |
#1 - - rememberthiis.blogg.se:

Godmorgon :) kul med paket

Upp